Installation för Galleri Koch, på Kulturhuset Fregatten Stenungsund, 2018.

"Tre kamrater", storlek: 2 m x 20 cm. Tre kamrater är namnet på den utsmyckning som gjordes till Ängaboskolans ombyggnad 2006. Skolans profil är natur och kultur och jag valde att visa detta med tre "torn" i trä med glasbilder, som visade musik, drama och natur. Varje torn har en inriktning med olika instrument och färgerna går i turkos / lejongul. Tornet natur har 7 bilder i grönt, med småkryp och blommor. Tornet i mitten har clownen mitt i, de övriga bilderna anspelar på cirkuskonsten.

Jag fick Handelsanställdas fackförbunds Kulturstipendium 2008 och vistades därför på Ellos lager under en månads tid, för att teckna av lagerarbetare i arbete. Dessa teckningar i rödkrita visades i matsalen. Jag gjorde tre kolteckningar, där motiven innehöll fragment av bandet som går genom lagret, samt lagerhyllor och människorna som jobbade i dessa stora rum. Företaget köpte in två av dom högsmala bilderna och fackklubben köpte in en.

Storken. Affärshuset Storken byggdes mitt på Kungsgatan i centrala Alingsås, år 2008. Som offentlig utsmyckning beställdes 14 glasbilder inuti gallerian. De visas i räcket runt rulltrappan. Glasbilderna har storlek ca 1m x 35 cm. Motiven är storkar, skarvar, påfåglar, måsar och småfåglar. Gjorda i kallglasteknik/glasfusing.

Herrljunga Konsthall, 2012. Glasinstallation. Titel: Trädgården med det mörka grenverket mot kylans frostkristaller, till sommarens överdådiga dahliablommning.

Kinnekulle/Hällekis Gallerian. Vårrundan 2015.

Installation, akvarell/teckning/papier-maché.. Titel: Undran

Gräfsnäs slottsruin, 2008 och 2009.

Landart. Att göra något av naturensmaterial på plats under en begränsad tid. Inspiration från slottsruinens historia. Titel år 2008: Flyktväg. Titel år 2009: Resvägar.

Stampens Kvarn, Alingsås. Foto från utställningen. Bilder gjorda i tusch, akvarell och glasfusing.

Till höger finns recension av utställningen.

Galleri K, Alingsås. Foto från utställning tillsammans keramikern Maria Hallström. Akrylmålning. Titel: Rödhake

Konstrummet, Dalsjöfors. Foto från utställningen. Tekniker: kol/grafik, samt tusch/akvarell.

Gravsten till min mammas grav, 2009. Teknik glasfusing. Midnattsblå botten och turkos slinga för att gestalta "livets väg". En gedigen glashäll, 36 mm tjock. Storlek 40 cm x 35 cm.